Welkom  bij Atelier Zus Of ZO

Wij zijn twee zussen, Marjan en Irma, en in 2005 hebben we onze krachten en creativiteit gebundeld om dit atelier te starten. Marjan is tekentherapeute en kunstschilder terwijl Irma zich specialiseert in kalligrafie.

Onze missie is om mensen te enthousiasmeren om hun creativiteit te ontdekken en te activeren. We geloven dat ieder mens op zijn eigen wijze creatief is en we dagen je graag uit om daarmee aan de slag te gaan

Bij Atelier Zus Of Zo bieden we verschillende workshops aan, die op aanvraag gegeven kunnen worden, zowel op onze locatie als op jouw gewenste locatie. Onze workshops omvatten onder andere: Kalligrafie, Stempeltechnieken, Handletteren, Collagetechnieken, Schilderen met acrylverf en werken met de Gelliplate.

Naast het geven van de workshops streven we ook naar een positieve impact op het milieu. Daarom proberen we zoveel mogelijk materialen te hergebruiken. Je zult dit terug vinden in onze producten zoals, tassen, schorten, plantenpotten, opbergzakken voor o.a. haak /breigaren en pannenstoven. Deze worden onder andere gemaakt van oude De Waard Tenten.

Daarnaast kunnen we prachtige producten creëren van oude dekens zoals jassen, tassen, poefs, pannenlappen en nog veel meer.

Bij Atelier Zus Of Zo staan creativiteit, duurzaamheid en persoonlijke expressie centraal. We kijken er naar uit om je te inspireren en samen mooie creaties te maken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een workshop  aan te vragen.